Coman și Dawa, distruși de Gigi Becali după Anderlecht - FCSB. „Cu jocul ăsta nu există viitor”

Coman și Dawa, distruși de Gigi Becali după Anderlecht - FCSB. „Cu jocul ăsta nu există viitor”

După ce s-a făcut de râs cu Silkeborg, FCSB a reușit un egal de moral pe terenul lui Anderlecht, o altă echipă cu nume, dar aflată în suferință. Însă patronul Gigi Becali nu e mulțumit deloc cu remiza, făcându-și praf jucătorii, în stilul caracteristic. Probabil că niște vorbe bune și încurajări ar fi fost mai potrivite în tentativa de a aduce vicecampioana pe drumul cel bun.

Gigi Becali, greu de mulțumit. Foto Arhivă Adevărul

Pe mine nu mă interesează ce s-a făcut. Pe mine mă interesează viitorul, nu egalul. Cu jocul ăsta nu există viitor. Dacă nu o bați pe Anderlecht, care e echipă slabă rău... Ce, că are nume? Ce dacă are nume? Noi nu jucăm nimic, nu pasăm nimic, nu avem viitor, asta e treabă. Ce se întâmplă, ce nu se întâmplă, o să vedem. E vorba că nu jucăm noi, nu știu ce se întâmplă cu jucătorii”, a spus patronul la Digisport.

Florinel Coman - odată văzut de finanțator drept un jucător de zeci de milioane de euro - a fost primul vizat de Becali. Coman nu mai există, parcă nu mai e fotbalist. Vorbeam și cu Meme acum, 'Bă, Mihai, se întâmplă ceva'. Coman nu mai e fotbalist, nu mai e deloc!

Octavian Popescu a trecut examenul de la Bruxelles. Foto EPA EFE

Octavian Popescu a trecut examenul de la Bruxelles. Foto EPA EFE

Dacă îți dă mingea Radaslavescu acum, la ultima fază, intră, mă, și tu în careu, dă pasă, centrează, dacă n-ai curaj să intri. Tu o dai în adversar când știi că e finalul meciului? Nu se face așa ceva. La niciun duel nu rămâne mingea la el, le pierde pe toate. Ăsta nu e mai e fotbalist”, a completat Gigi Becali.

Chiar dacă a marcat golulu de 2-2, Dawa a fost o altă țintă a finanțatorului roș-albaștrilor. Pe bună dreptate, camerunezul plasându-se greșit la ambele goluri ale gazdelor. M-am convins și eu de Dawa, căruia i-am luat tot timpul apărarea. Acum m-am convins. Mie mi-a plăcut de Dawa în primele meciuri, cum mi-a plăcut și de Edjouma în primele meciuri, dar ei, dacă au văzut că-s titulari, nu se mai concentrează. Așa au făcut și Cristea și Vînă. E chestiune de concentrare, nu se mai concentrează”, a încheiat Becali.

Anderlecht - FCSB s-a încheiat 2-2, în etapa a 5-a a Conference League, rezultat care scoate echipa română din orice calcul pentru calificarea în primăvara europeană.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 „Mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier este mort, ucis de virusul wok”

3 Fotografia cu lectorul universitar îmbrăcat în fustă a împărțit Internetul. Reacția Universității din București și a colegilor acestuia

4 O poveste reală, nu banc! / Citiți și voi, că asta este lumea în mod real, o bombă cu ceas...

5 „România este țară sigură, în Londra ies fără geantă scumpă. În Italia, a spart geamul la Ferrari ca să ia ceasul de la mână”