Comandantul rus de submarin și cascheta prinsă cu o bretea de sutien...

Comandantul rus de submarin și cascheta prinsă cu o bretea de sutien...

Ziua Marinei, sărbătorită pe întreg teritoriul Federației Ruse duminică, 31 iulie, a fost marcată de mai multe ciudățenii care au generat o mulțime de ironii și meme pe internet.

La parada navală din fortăreața Kronstadt de lângă Sankt Petersburg, căpitanul de gradul 1 al submarinului nuclear ”Vepr” a apărut cu o bretea de sutien cu care și-a fixat sapca militară, scrie canalul de Telegram ”Ukraine 365”.

„A doua armată a lumii”, a comentat ironic jurnalistul ucrainean Roman Bochkala asupra imaginii.

Între timp, în Republica Bashkortostan, felicitându-i pe ruși de Ziua Marinei, autoritățile au postat pe site-ul lor o fotografie cu crucișătorul Moscova distrus de Forțele Armate Ucrainene în Marea Neagră, iar la Tyumen, a fost postat un afiș cu portavionul american George Bush.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 China, pivotul care ar putea fi cheia în criza nucleară. SUA fac încă o încercare pentru a-l aduce pe Putin cu picioarele pe pământ

2 Mii de apeluri ale soldaților ruși au fost interceptate: „Ni s-a dat ordin să ucidem toți civilii” / „Putin e un prost”

3 Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

4 Marele joc strategic / Ce armă susține Rusia că are împotriva Occidentului. Țările cheie și rolul Chinei

5 VIDEO ​George Simion, săltat de mascați, la 3 dimineața din Piața Victoriei, după un scandal de aproape o oră / Liderul AUR ar fi condus cu permisul s…