Comentariul viral lăsat de un magician pe pagina de Facebook a președintelui Iohannis

Comentariul viral lăsat de un magician pe pagina de Facebook a președintelui Iohannis

Președintele Klaus Iohannis s-a trezit, după ultima postare de pe pagina sa de Facebook, în care comentează criza politică din țară, cu un val fără precedent de reacții negative.

„Trist, dar adevărat! Cuvântul care caracterizează cel mai bine România de azi este „criză". Suntem în plină pandemie, valul 4 ne-a lovit rău, suntem într-o criză a prețului la energie, o criză care este și europeană și globală și, în acest context, în Parlament a fost votată o moțiune de cenzură care mai adaugă o criză, cea a guvernării.

Situația a fost generată de politicieni cinici, unii purtând masca reformismului, alții clamând grija pentru români. USR a fost parte din coaliție, a plecat din guvern și a votat moțiunea împreună cu PSD și AUR.

Astea sunt faptele, restul este discurs politic sau demagogie. Trebuie să găsim o soluție pentru că România trebuie guvernată și este momentul pentru decizii mature din partea politicienilor. Pentru a da timp partidelor să se întrunească în forurile interne și să vină cu o abordare matură, voi convoca consultări săptămâna viitoare”, este postarea de pe Facebook a președintelui.

Comentariul lui Klaus Iohannis a generat peste 35.000 de comentarii. Unul dintre cele mai apreciate a fost al magicianului Robert Tudor.

„Nici macar eu nu va pot ajuta dom’ presedinte”, a fost comentariul magicianului, care a primit peste 17.000 de aprecieri.

Magician Klaus Iohannis


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /