Comentatorul Emil Grădinescu sare în ring după Elveția – România: Mesaj tăios după criticile primite

Comentatorul Emil Grădinescu sare în ring după Elveția – România: Mesaj tăios după criticile primite

Meciul Elveția – România a arătat că, din păcate, la noi există oameni care apreciază minciuna. Care văd în ea o dovadă a patriotismului. Pentru că, la prima vedere, numai așa se poate explica mesajul tăios scris de fostul fotbalist, George Ogăraru, indignat că, luni seară, comentatorii Prima TV au spus, răspicat, că naționala joacă prost.

Emil Grădinescu a comentat foarte bine meciul de luni seară

Adevărul a oferit și o explicație, care ține de culisele acestui scandal, fără vreo legătură directă cu partida de la Lucerna. După ce Costi Mocanu i-a răspuns lui Ogăraru pe Facebook, oficialul clubului CSA Steaua a primit o replică și din partea lui Emil Grădinescu. În dialog cu gsp.ro , celălalt comentator al postului Prima TV l-a ironizat pe Ogăraru pentru postarea sa acidă de pe Facebook.

Ce a declarat Emil Grădinescu?

*În acest moment postarea lui George are 376 de comentarii. Vreo 300 îl contrazic. Ca să nu mai vorbesc despre părerea unor fotbaliști mari, ca Gică Popescu, Basarab Panduru, Viorel Moldovan, Cornel Dinu.

*Dar ordinul se execută, nu se discută. Solda pe care ti-o da CSA e mai importantă decât obrazul sau amiciția. Nu înțeleg un lucru: de unde știi ce-am spus dacă tu ai închis sonorul, George? Au mai cerut unii să fiu interzis pentru că am spus ce am văzut și s-au făcut de râs. Te-ai așezat la rând, George, mi-e milă de tine.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”