Comisar de poliție, ridicat de DIICOT

Comisar de poliție, ridicat de DIICOT

Un ofițer de poliție judiciară a fost ridicat în această dimineață într-un dosar instrumentat de DIICOT Timișoara, de către polițiștii DGA și de către cei de la „Crimă Organizată”.

Cu sprijinul jandarmilor, aceștia i-au percheziționat locuința la primele ore ale dimineții, iar apoi și biroul de la Poliția Municipiului Timișoara, informează Evenimentul Zilei. 

Inspectorul principal George Gavrea, care lucra la Biroul Investigații Criminale,  este suspectat de faptul că a sprijinit o rețea specializată în furturi de carduri și clonarea acestora. Din probele strânse, conform primelor informații, acesta era cel care se ocupa să „omoare” dosarele în care ceilalți membri ai grupării erau implicați.

Polițistul era cel care asigura protecția grupării care acționa în Timișoara. Gavra nu a făcut nicio declarație. Polițistul este fiul unui fost ofițer al Direcției de Informații și Protecție Internă.

Comisarul Gavra a fost dus pentru audieri la DIICOT Timișoara.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria