Comisia de la Veneţia a anunţat primirea solicitărilor de opinie asupra legilor justiţiei

Comisia de la Veneţia a anunţat primirea solicitărilor de opinie asupra legilor justiţiei

Comisia de la Veneţia a înregistrat dosarul cu privire la modificarea Legilor Justiţiei din România şi a anunţat primirea solicitărilor din partea APCE şi a preşedintelui Klaus Iohannis.

Comisia la Veneţia arată, pe pagina sa de internet, că prin scrisoarea datată în 3 mai preşedintele României, Klaus Iohannis, a cerut opinia Comisiei asupra proiectelor de modificare a legii privind statutul judecătorilor şi procurorilor, a legii privind CSM şi a legii referitoare la organizarea judiciară din România. Şi Comisia de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei a decis, de asemenea, pe 26 aprilie, să solicite opinia Comisiei de la Veneţia asupra modificărilor la legile justiţiei din România, la cererea PNL.

Dosarul cu privire la modificarea Legilor Justiţiei din România a fost înregistrat cu numărul 924/2018 - Romania - Draft Legislation on the Judiciary. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...