Comisia specială parlamentară privind domeniul Justiției se întrunește miercuri

Comisia specială parlamentară privind domeniul Justiției se întrunește miercuri

Comisia specială parlamentară referitoare la domeniul Justiției se va întruni, miercuri, pentru a continua dezbaterile privind punerea în acord cu deciziile Curții Constituționale a codurilor penale și de procedură penală.

Săptămâna trecută, comisia a luat în discuție modificarea Codului de procedură penală, iar reprezentanții PNL și USR au criticat faptul că nu s-au tranșat mai întâi prevederile din Codul penal, în special articolul referitor la infracțiunea de abuz în serviciu.

Președintele comisiei, Florin Iordache, a anunțat, atunci, că proiectul de modificare a Legilor Justiției, depus de PSD și ALDE, urmează să intre în dezbaterea comisiei speciale, după ce va primi avizele de la CSM, Guvern și Consiliul Legislativ.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale