Comisie de anchetă privind votul la moţiunea de cenzură

Comisie de anchetă privind votul la moţiunea de cenzură

USR anunţă că discută varianta iniţierii unei comisii de anchetă privind votul de săptămâna trecută de la moţiunea de cenzurăîmpotriva Guvernului Grindeanu, după ce în presă au apărut filmări care ar arăta că au fost introduse în urne mai puţine bile decât au fost numărate. USR discută şi posibilitatea de a cere acordarea voturilor la moţiunile de cenzură electronic, potrivit News.ro.

„După cum s-a văzut în sală şi pe înregistrările video, am verificat personal urnele înainte de vot şi erau goale. De numărat, după deschidere, le-am numărat de două ori, împreună cu vicepreşedintele Senatului din partea PNL, Iulia Scântei, şi au fost 251. Aşadar, dacă înregistrările video dovedesc că doar 249 de parlamentari au introdus bile în urne, există o suspiciune mai mult decât rezonabilă că unii dintre cei care au votat secret au introdus mai multe bile în urnele de vot”, a declarat vicepreşedintele Senatului Mihai Goţiu, care a fost membru în comisia de numărare a voturilor.



Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”