Comoara descoperită de un britanic sub casa sa: o fântână veche de câteva secole VIDEO

Comoara descoperită de un britanic sub casa sa: o fântână veche de câteva secole VIDEO

Un britanic care a refuzat să-și dezvăluie identitatea a descoperit o fântână veche de 300 de ani sub bucătăria casei sale.

Bărbatul, de profesie instalator, care are profilul @MortyLad, a făcut o descoperire neașteptată în timp ce își renova locuința din Cheshire, Marea Britanie. În timpul săpăturilor, a dat peste o fântână veche de 300 de ani, relatează Business Inside r.

El a luat hotărârea de a încorpora fântâna în noul său plan pentru bucătărie, ceea ce a încântat și uimit publicul. Bărbatul plănuiește să monteze un panou circular de sticlă, suficient de solid pentru a trece peste fântână, cu reflectoare dedesubt, astfel încât aceasta să poată fi admirată.

Fântână descoperită de un britanic FOTO tiktok.com@mortylad

Proiectul este în desfășurare: „Evident, nu vom lăsa o gaură deschisă în mijlocul bucătăriei”, a dat amănunte fiica lui @MortyLad într-un clip pe TikTok. „Va fi iluminată și acoperit cu sticlă specială. Fântâna face parte din istoria casei noastre și dorim să o păstrăm așa”, a explicat ea.

Postările utilizatorului @MortyLad au devenit viral pe TikTok, fiind urmărit de peste 400.000 de internauți.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina