Complexul BARONIAL Oprișan

Complexul BARONIAL Oprișan

Baronul de Vrancea, Marian Oprișan, locuiește intr-un complex faraonic, înconjurat de pădure și de ziduri înalte de trei metri. În acte, „casa” aparține mamei lui Oprișan.

Palatele liderului PSD se află pe un domeniu de circa șapte hectare situat în zona comunei Bolotești, într-o zonă pitorească, pe malul drept al râului Putna. Vila aparține în acte mamei lui Marian Oprișan, Lucia Gherarde, dupa ce aceasta a muncit 30 de ani la Fabrica de Confecții din Focșani.

Complexul baronial este format din 7 corpuri de clădire, întinse pe câteva mii de metri pătrați, care arată ca o adevărată fortăreață, fiind înconjurată de ziduri inalte de peste trei metri. Este păzită non-stop.Pentru construcția acesteia s-a defrișat o suprafață importantă de pădure.  Potrivit imaginilor din satelit, in curte poate fi vazută și o piscină.

Lucia Gherarde

Lucia Gherarde mai deține, pe lângă Complexul Baronial de la Bolotești, și un apartament în Blocul Elan Schwartzenberg pe strada Gheorghe Ionescu- Sisești din Bucureşti. Alături de Radu Mazăre, Nicușor Constantinescu, Elan Schwartzenberg și alte lighioane.

Lucia Gherarde este şi co-proprietară, cu Radu Mazăre, pe un teren din Constanţa.






Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”