Compozitorul Horia Moculescu s-a declarat jenat de felul cum s-a îmbrăcat reprezentantul României la Eurovision

Compozitorul Horia Moculescu s-a declarat jenat de felul cum s-a îmbrăcat reprezentantul României la Eurovision

Artistul va intra în concurs din poziția a treia, în cea de-a doua semifinală Eurovision 2023, în data de 11 mai.

Theodor Andrei a câștigat Selecția Națională Eurovision România 2023

Theodor Andrei a câștigat Selecția Națională Eurovision România 2023 în 11 februarie, fiind desemnat prin votul exclusiv al publicului să reprezinte țara noastră la Eurovision Song Contest de la Liverpool, cu piesa „D.G.T. (Off and on)“.

Artistul va intra în concurs din poziția a treia, în cea de-a doua semifinală Eurovision 2023, în data de 11 mai.

Theodor Andrei a purtat o ținută alcătuită dintr-un sacou din material tip animal print şi pantaloni scurţi, accesorizată cu perle şi metal.

Compozitorul Horia Moculescu, care îl cunoaște pe artist de foarte mulți ani, s-a declarat șocat de apariția sa scenică.

„Nu pot să comentez, îmi e jenă, i-am văzut aparițiile, l-am văzut îmbrăcat așa”, a spus Horia Moculescu pentru Impact despre Theodor Andrei, pe care în schimb l-a lăudat pentru voce.

„Televiziunea Română trebuie să limiteze, să normalizeze, să nu exagereze. Este vina organizatorilor și a acelora care l-au votat că l-au trimis. Legat de show-ul cu care se prezintă în festival, problema este ce are de spus Televiziunea Română. Ei trebuie să limiteze, să normalizeze, să nu exagereze. Poate că vrea să reprezinte LGBTQ, poate că așa vrea să adune voturi, din zona aceea. O să mă uit la Eurovision, în cea de-a doua semifinală, de joi, sigur mă uit, să vedem cum va fi solistul nostru pe scenă”, a mai spus Horia Moculescu.

Horia Moculescu îl cunoaște pe Theodor Andrei de când avea 15 ani.

Acesta a câștigat Selecția Națională Eurovision România 2023 în 11 februarie, fiind desemnat prin votul exclusiv al publicului să reprezinte țara noastră la Eurovision Song Contest de la Liverpool, cu piesa sa „D.G.T. (Off and on)”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”