Conan O'Brien va găzdui pentru ultima oră talk-show-ul ''Conan'' pe 24 iunie

Conan O'Brien va găzdui pentru ultima oră talk-show-ul ''Conan'' pe 24 iunie

Conan O'Brien va găzdui pentru ultima oară la 24 iunie longeviva sa emisiune ''Conan'', difuzată seara târziu pe canalul TBS, cunoscutul prezentator american de talk-show televizat urmând să facă trecerea la un nou format difuzat de HBO Max, a anunţat luni WarnerMedia, relatează Reuters.

Ultimele săptămâni din istoria emisiunii de pe TBS vor include o serie de invitaţi speciali, culminând cu un episod final cu durata extinsă ce va recapitula ediţiile difuzate în cei unsprezece ani de existenţă.

''Planul este de a reapărea pe HBO Max cândva, în viitorul apropiat, cu ceea ce cred că va fi a patra iteraţie a unui program'', a declarat O'Brien la începutul ediţiei de luni a emisiunii ''Conan''.

Potrivit WarnerMedia, emisiunea lui O'Brien de pe HBO Max se va îndepărta de formatul tradiţional al acestui talk-show.

Devenit celebru pentru umorul său inteligent, deseori auto-peiorativ, O'Brien este în prezent gazda talk-show-ului difuzat seara târziu cu cea mai îndelungată carieră în acest domeniu din Statele Unite. El şi-a început cariera în 1993, când NBC i-a propus să preia postul lui David Letterman, gazda francizei ''Late Night''.

O'Brien a câştigat patru trofee în cadrul galelor Emmy Awards şi a fost recompensat cu şase premii la Writers Guild Awards, notează Reuters. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Cum ar putea o gură care se spurcă prin sex oral să ia anafura, agheasma sau să sărute sfintele icoane / Dacă î…

2 Bobonete, înfierbântat după ce-a văzut pozele hot cu Mădălina Ghenea în dormitor

3 Dezvăluiri BNR / Zborurile secrete cu tone de aur românesc la bord

4 Așa o fi?

5 Judecător / Ion Cristoiu nu a putut demonstra că nu a colaborat cu Securitatea