Concurenții de la Chefi la Cuțite au intrat în bootcamp. Cu ce probă i-au surprins jurații și cine merge în etapa următoare

Concurenții de la Chefi la Cuțite au intrat în bootcamp. Cu ce probă i-au surprins jurații și cine merge în etapa următoare

În ediția 20 din sezonul 11 Chefi la Cuțite, concurenții care au primit 2 sau 3 cuțite au intrat în bootcamp unde au avut parte în această ediție de prima probă. Proba anunțată de cei trei jurați i-a luat prin surprindere pe majoritatea concurenților.

Foto Antena 1

Odată cu încheierea etapei degustărilor, a venit momentul ca toți concurenții trimiși de către chefi în bootcamp să fie testați din nou. Aceștia au pornit cu autocarele spre locația bootcamp-ului unde au fost întâmpinați de Gina Pistol.

Gazda emisiunii i-a întâmpinat pe cei 140 de concurenți într-o sală imensă de evenimente. Tensiunea a crescut și mai mult în aer când concurenții au văzut cât de mulți sunt și cât de puțini trebuie să rămână pentru a prinde loc în echipa unui chef.

„Eu am încredere în voi, în voi toți. Cel care va câștiga sezonul 11 va avea un viitor senzațional. E greu de ajuns acolo, vă avertizez. Dar nu imposibil! Astăzi pretențiile cresc. Nu putem să știm gândurile chefilor, așa că trebuie să le dăm cuvântul!”, i-a încurajat Gina Pistol înainte de apariția chefilor, potrivit a1.ro .

Cei trei chefi au intrat în platou și le-au dezvăluit concurenților ce își doresc să vadă în această probă.

„Textura este una dintre componentele de bază ale unui preparat sau produs alimenta. Este un adevărat motor pentru inovație, un motor al creativității”, le-a transmis Florin Dumitrescu.

Surpriza a venit când chef Cătălin Scărlătescu a anunțat ce trebuie să pregătească fiecare concurent.

„Textură cremoasă”, a fost tema anunțată de Cătălin Scărlătescu.

Panica i-a cuprins pe cei mai mulți dintre concurenți. Aceștia nu știau ce să facă mai ales că a fost dat startul cronometrului. Imediat au mers la cămară de unde și-au luat toate ingredientele necesare.

După ce chefii au gustat preparatele, au decis care sunt cei 60 de concurenți care merg mai departe. În timpul degustării, aceștia au avut parte și de preparate care nu aveau deloc legătură cu cerințele probei.

„Eu cred că tu ai gătit de foame”, i-a spus Sorin Bontea unui concurent, atunci când a văzut că în farfuria unui concurent este un sandviș.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”