Concursul de frumusețe Miss Univers a început la Manila

Concursul de frumusețe Miss Univers a început la Manila

Peste 80 de femei din lumea întreagă s-au adunat joi la Manila pentru a concura în cadrul concursului de frumusețe Miss Univers, care va culmina luni cu ceremonia de încoronare a câștigătoarei în capitala statului Filipine, relatează Reuters.

Numeroși spectatori s-au adunat la Mall of Asia Arena pentru a vedea candidatele defilând în fața membrilor juriului în costum de baie, rochie de seară și costume naționale.

Competiția preliminară care a început joi va reduce numărul concurentelor la 12 pentru noaptea finală a concursului, a anunțat site-ul Miss Univers. România este reprezentată de Teodora Dan.

"Toată lumea este unită și chiar dacă nu ne cunoaștem unii pe alții, tot ne bucurăm de acest eveniment", a spus Apple Natividad, una dintre numeroșii spectatori care au asistat la prima zi de concurs.

Unii dintre spectatori s-au îmbrăcat ca și cum ar fi participat la concurs. "Este un loc pentru frumusețe, dar și pentru frumusețea inimii, în special pentru noi filipinezii, care suntem fanatici ai acestor concursuri", a declarat Rania Ziateh, care purta o bandă pe care scria Miss Filipine.

Potrivit organizatorilor, se așteaptă ca peste jumătate de milion de oameni să urmărească în Filipine la televizor festivitatea de încoronare a noii Miss Univers.

Regina frumuseții din Filipine, Pia Wurtzbach, deține în prezent coroana de Miss Univers din 2015.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Voi știți cine e marmota asta?

2 Uite o chestie interesantă despre patronul Digi

3 VIDEO Interlopul Armin Bitzy i-a luat gâtul cămătarului Gabi „Șef" în fața unor copii care se jucau

4 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

5 Așa o fi?