Concursul "Miss Teen USA" renunță la proba costumului de baie - VIDEO

Concursul de frumusețe "Miss Teen USA" rezervat fetelor cu vârste între 14 și 18 ani nu va mai cuprinde proba defilării candidatelor în costum de baie, ci în ținută sport, pentru a reflecta evoluția societății, scriu USA Today și agenția France Presse (AFP).

Sursa foto

Până în prezent, concursul a constat din trei probe, aceleași ca și pentru Miss SUA sau Miss Univers: costum de baie, rochie de seară și punerea în evidență a personalității.

La prima probă, candidatele vor fi îmbrăcate de acum într-un costum de sport, ținută mai conformă cu societatea de astăzi și din dorința organizatorilor de a pune în valoare femeile, potrivit unui mesaj postat pe site-ul "Miss Teen USA".

În fiecare an, "Miss Teen USA" reunește 51 de candidate care reprezintă cele 50 de state ale SUA plus capitala, Washington DC, amintește AFP.
Concursul anual, creat în anul 1983 este difuzat on-line, fiind gestionat de organizația "Miss Univers", ale cărei acțiuni au fost cumpărate de grupul WME/IMG de la candidatul la nominalizarea republicanilor pentru alegerile prezidențiale din SUA, Donald Trump.

AGERPRES /(autor: Constanța Niță, editor: Lelia Bretan)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cu cine și-o trage Dana Budeanu

2 Prefectul Clujului, soţia şi baieţelul de nouă luni, diagnosticaţi cu COVID-19 / Prefectul: Gândiți-vă de două o…

3 După șase luni de coronavirus: 5 întrebări la care oamenii de știință încă nu au răspunsul

4 De citit / Un profesor american spune adevărul despre șobolanul pe care Dragnea îl admira și căruia i-a dat chei…

5 Cine este românca depistată pozitiv la coronavirus în insula Creta