Concursul "Miss Teen USA" renunță la proba costumului de baie - VIDEO

Concursul "Miss Teen USA" renunță la proba costumului de baie - VIDEO

Concursul de frumusețe "Miss Teen USA" rezervat fetelor cu vârste între 14 și 18 ani nu va mai cuprinde proba defilării candidatelor în costum de baie, ci în ținută sport, pentru a reflecta evoluția societății, scriu USA Today și agenția France Presse (AFP).

Sursa foto

Până în prezent, concursul a constat din trei probe, aceleași ca și pentru Miss SUA sau Miss Univers: costum de baie, rochie de seară și punerea în evidență a personalității.

La prima probă, candidatele vor fi îmbrăcate de acum într-un costum de sport, ținută mai conformă cu societatea de astăzi și din dorința organizatorilor de a pune în valoare femeile, potrivit unui mesaj postat pe site-ul "Miss Teen USA" .

În fiecare an, "Miss Teen USA" reunește 51 de candidate care reprezintă cele 50 de state ale SUA plus capitala, Washington DC, amintește AFP.
Concursul anual, creat în anul 1983 este difuzat on-line, fiind gestionat de organizația "Miss Univers", ale cărei acțiuni au fost cumpărate de grupul WME/IMG de la candidatul la nominalizarea republicanilor pentru alegerile prezidențiale din SUA, Donald Trump.

AGERPRES /(autor: Constanța Niță, editor: Lelia Bretan)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...