Conducere interimară la CFR Marfă, după ce directorul general, Mihuț Crăciun, a fost demis

Conducere interimară la CFR Marfă, după ce directorul general, Mihuț Crăciun, a fost demis

Directorul general al CFR Marfă, Mihuț Crăciun, a fost revocat din funcție, iar conducerea provizorie a companiei va fi asigurată de șeful Departamentului Economic Financiar al societății, Pavel Bărculeț, a anunțat, marți, compania, într-un comunicat de presă.

'Consiliul de Administrație al SNTFM CFR Marfă SA a revocat din funcție pe directorul general al companiei, Mihuț Crăciun, ca urmare a analizării activității de management a acestuia în cele șase luni de la preluarea mandatului. În perioada următoare, conducerea provizorie a companiei va fi asigurată de Pavel Bărculeț, care, în prezent, ocupă funcția de director Departament Economic Financiar, până la desemnarea unui director general, în urma procedurii de selecție, conform OUG nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările și completările ulterioare', notează sursa citată.

Societatea Națională de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfă SA este operatorul național de transport feroviar de marfă din România, lider pe această piață, cu o cotă de de 45,7% la nivelul semestrului I din 2016.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...