Conducerea MAI a dispus IGPR să aplice mandatul de aducere pentru mama Luizei fără să îi lezeze drepturile

Conducerea MAI a dispus IGPR să aplice mandatul de aducere pentru mama Luizei fără să îi lezeze drepturile

Conducerea Ministerului Afacerilor Interne a dispus inspectorului general al Poliţiei Române să ia toate măsurile pentru a pune în aplicare dispoziţia Tribunalului Bucureşti de aducere la DIICOT a mamei Luizei Melencu, Monica Melencu, respectând legea, dar fără a îi leza acesteia drepturile, informează MAI.

Pe 27 septembrie, Tribunalul Bucureşti, Secţia I Penală, la solicitarea DIICOT, a emis un mandat de aducere pe numele unei femei din judeţul Dolj, se arată în comunicatul MAI.

Potrivit acestuia, în mandat, magistraţii au dispus Poliţiei şi Jandarmeriei să aducă la sediul DIICOT o persoană, inclusiv prin pătrunderea în domiciliul acesteia, pentru a fi ascultată într-o cauză penală şi pentru prelevarea de probe biologice.

"Având în vedere evoluţia situaţiei, conducerea Ministerului Afacerilor Interne a dispus inspectorului general al Poliţiei Române să ia toate măsurile pentru a pune în aplicare dispoziţia instanţei, respectând legea, dar fără a leza drepturile persoanei pe numele căreia a fost emis mandatul de aducere", se menţionează în comunicat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria