Congres cu scântei în PSD :)) Tensiuni între aripa leninistă și cea stalinistă!

Congres cu scântei în PSD :)) Tensiuni între aripa leninistă și cea stalinistă!

Comitetul Executiv al PSD e tot mai divizat intre cele doua vechi aripi ale partidului care au viziuni diferite in ceea ce priveste modul in care trebuie jefuita economia tarii, scrie  Ponturifierbinti.com .

Astfel, in timp ce leninistii sustin o jefuire generalizata a economiei, acompaniata cu o intensificare a asaltului asupra justitiei, stalinistii se afla pe pozitii diametral opuse, in sensul ca ei propun o intensificare a furtului combinata cu un asalt general asupra justitiei.

Desi aflati pe pozitii ireconciliabile, inca de la moartea lui Lenin, cele doua viziuni ale bolsevismului au coabitat de dragul unitatii politice.

Va reusi oare Dragnea sa mentina coeziunea partidului?

Deja o serie de deviationisti de dreapta au fost sau urmeaza sa fie epurati din conducerea Comitetului Central, cu toate astea stalinistii din partid continua sa sara la gatul lui Dragnea pe care il acuza, ce-i drept fara temei, de prea multa democratie.

Finalul acestor lupte interne este unul imprevizibil. Istoria a aratat ca lideri bolsevici care pareau a fi vesnici au sfarsit epurati chiar de subalternii lor cei mai apropiati.

Astfel, Jdanov a fost eliminat de Malenkov, Hrusciov a fost inlaturat de Brejniev, Ceausescu de Iliescu, Geoana de Ponta, iar Ponta de Dragnea.

Ramane de vazut care va fi directia pe care o va lua PSD-ul dupa acest congres, insa e doar o chestiune de timp pana ce membrii marcanti ai partidului vor alege una dintre cele doua cai: una la Jilava, iar cealalta la Rahova.

NOTĂ: Acesta este un PAMFLET, deocamdată...


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...