Congres PNL/ Protest Declic, la Romexpo

Congres PNL/ Protest Declic, la Romexpo

Mai mulţi reprezentanţi ai Comunităţii Declic protestează sâmbătă, în zona Romexpo, unde are loc Congresul Partidului Naţional Liberal.

"De câteva luni am văzut că PNL luptă pe ciolan, este într-o luptă internă, care a dus ţara în criză şi au uitat complet de problema desfiinţării Secţiei speciale şi de alte angajamente. Pentru noi, Comunitatea Declic, este foarte important ca Secţia specială să fie desfiinţată, ca să respectăm ceea ce ne cere Comisia Europeană şi GRECO şi avem şi o decizie a Curţii Europene de Justiţie în acest sens şi riscăm chiar să pierdem fondurile europene dacă nu vor respecta statul de drept, de aceea cerem desfiinţarea Secţiei speciale. (...) Vrem ca aceia care şi-au asumat guvernarea, partidele membre ale coaliţiei, să voteze o dată pentru totdeauna pentru desfiinţarea Secţiei speciale şi pentru revenirea dosarelor la DNA, DIICOT şi parchetele locale. E nevoie ca ţara să fie guvernată şi promisiunile din programul de guvernare să fie respectate", a declarat, pentru AGERPRES, Cătălina Hopârteanu, reprezentant al Comunităţii Declic.

Reprezentanţii Declic au adus la Romexpo un ciolan de peste 2,5 metri cu mesajul "După ce vă împărţiţi ciolanul, desfiinţaţi secţia specială".

"Ciolănel, ciolănel, nu vă săturaţi de el", scandează reprezentanţii Declic.

De asemenea, în faţa Romexpo sunt şi alţi protestatari, care nu se identifică cu un partid sau cu vreo organizaţie. AGERPRES/(A - autor: Florentina Peia, editor: Andreea Rotaru, editor online: Ada Vîlceanu)

 

Sursa foto: Declic/Facebook.com

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „E bine că se odihnește. Mi-a furat 23 de milioane de euro de sub nas!” / Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre milia…

2 DOCUMENT Cine sunt VIP-urile din cinematografie acuzate de DIICOT / Soțul Loredanei Groza, Andrei Boncea de la S…

3 Mesaje din acestea ar trebui puse în toată țara...

4 Video viral

5 Gelu Tofan, „regele anvelopelor”, a murit retras în satul său natal, refuzând să lupte cu cancerul. Avea 61 de…