Consilierii municipali PNL, USB și PMP au părăsit sala de ședință

Consilierii municipali PNL, USB și PMP au părăsit sala de ședință

Consilierii municipali ai PNL, USB și PMP au părăsit, miercuri, sala în care se desfășura ședința CGMB, exprimându-și în acest fel dezacordul față de faptul că a fost adoptat un proiect de hotărâre care nu ar avea consecințe juridice.

Consilierii au ieșit din sală, după ce CGMB a adoptat o hotărâre în baza căreia în București va fi înființată Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic.

Nicușor Dan (USB) a declarat că proiectul este o "foaie de hârtie fără valoare juridică", care, conform legii contenciosului administrativ, nu are niciun efect.

"Este un simplu act populist prin care administrația Primăriei vrea să ne spună că vrea să facă această Administrație Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic", a declarat el, adăugând că proiectul ar trebui să includă obiectivele, regulamentul de organizare și funcționare.

Ciprian Ciucu (PNL) s-a declarat la rândul lui nemulțumit de faptul că există o serie de proiecte "privind aprobarea de principiu", dar care nu vizează lucruri concrete.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vipera ţine cu dinţii de Reghecampf

2 Așa o fi?

3 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

4 O femeie l-a surprins pe soț în timp ce „servea un oral” de la o minoră / Ce a urmat s-a transformat în coșmar

5 VIDEO De văzut!