Consilierii municipali PNL, USB și PMP au părăsit sala de ședință

Consilierii municipali PNL, USB și PMP au părăsit sala de ședință

Consilierii municipali ai PNL, USB și PMP au părăsit, miercuri, sala în care se desfășura ședința CGMB, exprimându-și în acest fel dezacordul față de faptul că a fost adoptat un proiect de hotărâre care nu ar avea consecințe juridice.

Consilierii au ieșit din sală, după ce CGMB a adoptat o hotărâre în baza căreia în București va fi înființată Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic.

Nicușor Dan (USB) a declarat că proiectul este o "foaie de hârtie fără valoare juridică", care, conform legii contenciosului administrativ, nu are niciun efect.

"Este un simplu act populist prin care administrația Primăriei vrea să ne spună că vrea să facă această Administrație Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic", a declarat el, adăugând că proiectul ar trebui să includă obiectivele, regulamentul de organizare și funcționare.

Ciprian Ciucu (PNL) s-a declarat la rândul lui nemulțumit de faptul că există o serie de proiecte "privind aprobarea de principiu", dar care nu vizează lucruri concrete.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Comparați-i cu polițiștii noștri! Frate, filmele americane sunt pistol cu apă pe lângă ce fac băieții ăș…

2 Du-te, bă, în mă-ta! / Șerban Nicolae anunță că demisionează din PSD și se compară cu Hagi!

3 Stimaţi politicieni, vă spun eu de ce nu putem fabrica în ţară, „în plină pandemie”, medicamentele care ne tre…

4 Bocete în PSD din cauza listelor la alegeri. Şerban Nicolae, Liviu Pop şi Pleşoianu pleacă din partid trântind…

5 O crimă politică premeditată