Consilierul Casei Albe pentru coronavirus îşi cere scuze pentru un interviu acordat postului de televiziune RT

Consilierul Casei Albe pentru coronavirus îşi cere scuze pentru un interviu acordat postului de televiziune RT

Consilierul preşedintelui Trump pentru coronavirus Scott Atlas şi-a cerut scuze duminică pentru acordarea unui interviu postului de televiziune RT susţinut de Kremlin, afirmând că nu ştia că acest post de televiziune era înregistrat ca agent străin în SUA, relatează Reuters.

Scott Atlas, neuroradiolog şi membru al grupului de lucru al Casei Albe pentru coronavirus, a criticat într-un interviu acordat RT măsurile de restricţii, numindu-le o ''epopee eşuată'' în ceea ce priveşte oprirea epidemiei de coronavirus.

''Am făcut recent un interviu cu RT şi nu ştiam că sunt un agent străin înregistrat'', a scris Scott Atlas pe Twitter. ''Regret că am făcut interviul şi îmi cer scuze pentru că am permis să se profite de mine'', a spus el.

''Îmi cer scuze în special comunităţii de securitate naţională care lucrează din greu pentru a ne apăra'', a indicat Scott Atlas.

Postul de televiziune RT a fost înregistrat ca agent străin acum trei ani. Un raport din ianuarie 2017 al agenţiilor de informaţii americane a declarat că postul de televiziune rus, care transmite prin cablu în Statele Unite, este ''maşina de propagandă administrată de Rusia'' şi că a contribuit la campania Kremlinului de a se amesteca în alegerile prezidenţiale din 2016 în favoarea candidatului câştigător, preşedintele republican Donald Trump. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...