Constanţa: A fost înregistrat cel de al şaisprezecelea deces provocat de SARS-CoV-2 în judeţ

Direcţia de Sănătate Publică a raportat, vineri, cel de-al şaisprezecelea deces înregistrat la Spitalul Clinici de Boli Infecţioase, de la debutul pandemiei, în cazul unui pacient infectat cu virusul SARS-CoV-2, informează un comunicat de presă al Prefecturii Constanţa.

Conform sursei citate, de la începutul pandemiei, în judeţul Constanţa au fost confirmate 266 de persoane infectate cu SARS-CoV-2, până acum înregistrându-se 16 decese din rândul celor pozitivaţi, iar 251 de pacienţi, proveniţi din judeţele Constanţa, Tulcea şi Ialomiţa, au fost declaraţi vindecaţi.

În acest moment, mai sunt 48 de persoane internate, dintre care 25 din judeţul Constanţa şi alţi 23 din judeţele Tulcea şi Ialomiţa.

În centrele de carantină din judeţul Constanţa se află, în acest moment, 201 persoane, care ocupă 9% din totalul celor 2.311 locuri disponibile, alte 688 de persoane fiind în izolare la domiciliu.

În cursul zilei de joi, peste 850 de membri ai forţelor de ordine au desfăşurat misiuni specifice în judeţul Constanţa pentru a spori siguranţa cetăţenilor, în noul context. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 SURSE PSD, în pragul revoltei! Se pregătește debarcarea lui Ciolacu și excluderea Gabrielei Firea!

2 VIDEO El este pușcăriașul analfabet folosit de Antena 3 să-l atace pe Nicușor Dan!

3 Marile orașe unde primarii se știu deja. Cine sunt favoriți la București, Constanța, Pitești, Bacău

4 Atac mizerabil al PSD la adresa Elenei Lasconi, candidată la primăria Câmpulung. Deputată PSD: „În Muscel vene…

5 Hopa! DNA cumpără un sistem multifuncțional de interceptare