Constanţa: A fost prins şi al şaselea migrant clandestin algerian fugit de la bordul navei Nordic Barents

Constanţa: A fost prins şi al şaselea migrant clandestin algerian fugit de la bordul navei Nordic Barents

Poliţiştii Serviciului Rutier l-au prins sâmbătă, în municipiul Constanţa, pe cel de-al şaselea cetăţean algerian, ultimul din grupul migranţilor clandestini care au fugit pe data de 21 noiembrie de la bordul navei Nordic Barents, aflată în portul maritim, informează Garda de Coastă.

Conform sursei citate, sâmbătă, în jurul orei 14,00, ultimul cetăţean algerian din grupul celor şase migranţi sosiţi clandestin în Portul Constanţa, care au părăsit nava Nordic Barents, a fost adus la bordul acesteia după ce a fost capturat de lucrători ai Serviciului Rutier din cadru Inspectoratului Poliţiei Judeţene Constanţa.

Fugarul algerian a fost găsit, identificat şi reţinut în Constanţa, în zona cartierului Palas.

În dimineaţa zilei de 21 noiembrie, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa, aflaţi la supravegherea navei Nordic Barents, sub pavilion Panama, sosită în Portul Constanţa pe 17 noiembrie, din Turcia, au fost anunţaţi de un membru al echipajului că cei şase pasageri clandestini algerieni, de la bord, nu se mai află în încăperea în care erau cazaţi.

Autorităţile au început căutările, în cooperare cu Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, patru dintre transfugi fiind găsiţi joi în zona localităţii Murfatlar, al cincilea - joi seara, în zona Gării din Târgu Jiu, iar ultimul a fost capturat sâmbătă la Constanţa. AGERPRES/(A - autor: Dan Mihăescu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...