Constanţa: Bătaie între clienţii unui club din Mamaia şi oamenii de ordine; o persoană rănită

Constanţa: Bătaie între clienţii unui club din Mamaia şi oamenii de ordine; o persoană rănită

Poliţiştii anchetează un conflict violent petrecut vineri dimineaţă într-un club din nordul staţiunii Mamaia între bodyguarzi şi un grup de clienţi, în urma căruia o persoană rănită a fost găsită în parcarea acestui club, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

Conform sursei citate, vineri, în jurul orei 6,20, o patrulă mixtă, formată din poliţişti şi lucrători ai Grupării Mobile de Jandarmi Tomis, a observat mai multe persoane alergând, acestea declarând că a existat un conflict în zona unui club din staţiunea Mamaia.

"Ajungând în zona respectivă, poliţiştii au identificat un bărbat cu hemoragie, ce acuza dureri, care a şi fost transportat la spital, iar din primele verificări s-a stabilit că în faţa clubului ar fi avut loc o altercaţie între mai multe persoane, în urma căreia acesta ar fi fost lovit în zona feţei şi ulterior accidentat de un autoturism, cu care presupuşii agresori ar fi fugit", precizează IPJ într-un comunicat de presă.

Anchetatorii au mai stabilit, în urma cercetărilor, că una dintre persoanele implicate ar fi tras mai multe focuri de armă cu un pistol cu muniţie neletală. În urma instituirii filtrelor rutiere, poliţiştii din Năvodari au identificat şi oprit în trafic autoturismul căutat. AGERPRES/(A - autor: Dan Mihăescu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa