Constanţa: Cei patru bărbaţi care au agresat un poliţist în Mangalia, sub control judiciar pentru 60 de zile

Constanţa: Cei patru bărbaţi care au agresat un poliţist în Mangalia, sub control judiciar pentru 60 de zile

Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia a dispus marţi instituirea controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru cei patru bărbaţi care au agresat fizic un poliţist sâmbătă, pe o stradă din Mangalia, informează un comunicat de presă al IPJ Constanţa.

Potrivit sursei citate, procurorii au decis marţi instituirea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru patru bărbaţi (Ismail Ali Redivan, Ismail Iaşar, Ismail Giocan şi Ismail Ergean Mancu) domiciliaţi în Mangalia, care au fost implicaţi sâmbătă într-un act de agresiune fizică asupra unui poliţist din IPJ Constanţa. Poliţiştii i-au reţinut luni pe cei patru agresori.

Conflictul a izbucnit sâmbătă, 28 aprilie, pe o stradă din Mangalia, fiind cauzat de o şicanare în trafic în care a fost implicată soţia poliţistului. După ce a intervenit în favoarea soţiei sale, cei patru agresori l-au atacat pe poliţist în faţa casei, l-au lovit cu bâte, cu o lopată şi apoi i-au pus viaţa în pericol folosind un topor. În urma prezentării pentru examinare la Serviciul de medicină legală, specialiştii au constatat că a suferit vătămări ce necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Soţia poliţistului susţine că a fost singură în autoturism în momentul în care s-a petrecut altercaţia în trafic iar familia acestuia spune că a fost ameninţată de agresori. AGERPRES / (AS autor: Dan Mihăescu, editor: Antonia Niţă, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea prezintă una dintre schemele prin care s-a devalizat România

2 Ce șanse mai sunt să fie amânate alegerile parlamentare din 6 decembrie / De ce a aruncat președintele pisica pe…

3 Trendul din sondaje: PNL începe să scadă, PSD, staționar / USR PLUS e pe creștere, Pro România se scufundă

4 Cine este „Barosanul”? România, într-un document al unei jurnaliste de investigații legat de afacerile dubioas…

5 Mulțumită, Firea anunță că 3,3 milioane lei dați de UE pentru batrânii din cămine sunt gestionați de Iftene, u…