Constanța: Cinci răniți, printre care un copil, în urma unei coliziuni între un taxi și un alt autovehicul

Constanța: Cinci răniți, printre care un copil, în urma unei coliziuni între un taxi și un alt autovehicul

Cinci persoane, printre care un copil de doi ani, au fost rănite și transportate la spital în urma unei coliziuni produse, marți seară, în municipiul Constanța, între un taxi și un alt autovehicul, potrivit Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

La locul producerii accidentului, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, s-au deplasat patru echipaje ale SAJ Constanța și un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ''Dobrogea''.

Conform reprezentanților SAJ, taximetristul și pasagera transportată de acesta au suferit traumatisme toraco-abdominal și la picioare, respectiv traumatism cranio-cerebral cu plagă de scalp, traumatism membru inferior drept — în observație fractură închisă. Șoferul celeilalte mașini implicate în accidentul rutier a suferit un traumatism cranio-cerebral și fracturi deschise la ambele gambe, soția sa — traumatism cranio-cerebral închis, iar copilul acestora, în vârstă de doi ani și patru luni, traumatism membru inferior drept — în observație fractură închisă.

Toate cele cinci victime sunt conștiente, echilibrate hemodinamic, fiind transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgențe Constanța.

Ancheta polițiștilor în acest caz este în derulare.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…

3 Să nu uitați unde ați citit asta prima dată

4 Drulă le dă cu manta? / Se pregătește vânzarea Portului Constanța? / Dezvăluiri care dau de gândit

5 Judecați voi! „Reformista” Andreea Moldovan, dividende de sute de mii de lei încasate fără a avea firme