Constanța: Comisarii Protecției Consumatorilor au închis trei restaurante din stațiunea Mamaia

Comisarii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) ce fac parte din Comandamentul Litoral au suspendat activitatea a trei terase-restaurant din stațiunea Mamaia, ca urmare a identificării mai multor deficiențe.

Potrivit unui comunicat de presă al ANPC, în cadrul acțiunilor de verificare întreprinse sâmbătă în stațiunea Mamaia, a fost dispusă oprirea temporară a activității teraselor-restaurant Hora, Cleopatra și a restaurantului La Steaguri, până la remedierea deficiențelor constatate.

"În urma verificărilor au fost descoperite alimente fără elemente de identificare și caracterizare, fără data durabilității minimale sau de consum și fără a se putea stabili modul de păstrare/depozitare recomandat sau datele de identificare ale acestuia. De asemenea, au fost descoperite minusuri de până la 10% din cantitatea indicată pe porție, lipsa indicațiilor privind cantitățile nete/porție din meniu, alimente depozitate la temperatura mediului ambiant de peste 30 grade C și terase-restaurant fără autorizație de funcționare valabilă", precizează ANPC prin comunicatul de presă.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dumitru Buzatu, în CEX-ul PSD: „Coronavirusul nu există” / Către liderii social-democrați: „Oricum, sunteți toți…

2 VIDEO Această formă de viață se numește Codruța Cerva, vedetă la Cocina TV și lider al trepanaților din Piață

3 Senatorul PSD Robert Cazanciuc: Primul furt nu se pune. Hoțul care aduce banii înapoi sa fie iertat

4 Medic chirurg din Cluj, director de spital: Deschideți toate serviciile medicale și testați toți pacienții, e …

5 Olguța Vasilescu, delir dement: „Covidul nu există. Este o manevră a lui Iohannis pentru a nu mai ține alegeri…