Constanța: Comisarii Protecției Consumatorilor au închis trei restaurante din stațiunea Mamaia

Constanța: Comisarii Protecției Consumatorilor au închis trei restaurante din stațiunea Mamaia

Comisarii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) ce fac parte din Comandamentul Litoral au suspendat activitatea a trei terase-restaurant din stațiunea Mamaia, ca urmare a identificării mai multor deficiențe.

Potrivit unui comunicat de presă al ANPC, în cadrul acțiunilor de verificare întreprinse sâmbătă în stațiunea Mamaia, a fost dispusă oprirea temporară a activității teraselor-restaurant Hora, Cleopatra și a restaurantului La Steaguri, până la remedierea deficiențelor constatate.

"În urma verificărilor au fost descoperite alimente fără elemente de identificare și caracterizare, fără data durabilității minimale sau de consum și fără a se putea stabili modul de păstrare/depozitare recomandat sau datele de identificare ale acestuia. De asemenea, au fost descoperite minusuri de până la 10% din cantitatea indicată pe porție, lipsa indicațiilor privind cantitățile nete/porție din meniu, alimente depozitate la temperatura mediului ambiant de peste 30 grade C și terase-restaurant fără autorizație de funcționare valabilă", precizează ANPC prin comunicatul de presă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Rusia a decis unilateral să mute granița cu Lituania și Finlanda, în Marea Baltică

2 VIDEO „Bătrânul” lansator APR-40 din România, surpriza de pe frontul din Ucraina

3 Un scandal sexual care ia amploare / După jurnalistă, alte două femei îl acuză pe Răzvan Băltăreţu că nu le-a respectat consimțământul

4 Rusia trece la următorul nivel? / „Ar fi sfârșitul păcii și al stabilității în regiune” / Putin este cu ochii pe insula suedeză Gotland

5 Foarte interesante amănunte...