Constanța: Comisarii Protecției Consumatorilor au închis trei restaurante din stațiunea Mamaia

Constanța: Comisarii Protecției Consumatorilor au închis trei restaurante din stațiunea Mamaia

Comisarii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) ce fac parte din Comandamentul Litoral au suspendat activitatea a trei terase-restaurant din stațiunea Mamaia, ca urmare a identificării mai multor deficiențe.

Potrivit unui comunicat de presă al ANPC, în cadrul acțiunilor de verificare întreprinse sâmbătă în stațiunea Mamaia, a fost dispusă oprirea temporară a activității teraselor-restaurant Hora, Cleopatra și a restaurantului La Steaguri, până la remedierea deficiențelor constatate.

"În urma verificărilor au fost descoperite alimente fără elemente de identificare și caracterizare, fără data durabilității minimale sau de consum și fără a se putea stabili modul de păstrare/depozitare recomandat sau datele de identificare ale acestuia. De asemenea, au fost descoperite minusuri de până la 10% din cantitatea indicată pe porție, lipsa indicațiilor privind cantitățile nete/porție din meniu, alimente depozitate la temperatura mediului ambiant de peste 30 grade C și terase-restaurant fără autorizație de funcționare valabilă", precizează ANPC prin comunicatul de presă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…