Constanţa: Două tinere arestate, 7,5 kilograme de cannabis confiscate de poliţişti

Constanţa: Două tinere arestate, 7,5 kilograme de cannabis confiscate de poliţişti

Poliţiştii constănţeni au ridicat în vederea confiscării 7,5 kilograme de cannabis de la două tinere din Bucureşti, care încercau să le vândă în Constanţa şi în Capitală, cele două femei fiind arestate.

Potrivit unui comunicat de presă remis joi, AGERPRES, de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, cele două femei, cu vârste de 21 de ani, respectiv 23 de ani, au fost prinse în flagrant când încercau să vândă cinci kilograme de cannabis.

"Din anchetă, au rezultat indicii că drogurile ar fi provenit, de regulă, din Spania, iar ulterior ar fi fost vândute în Bucureşti şi Constanţa", se menţionează în comunicatul IPJ.

În timpul unei percheziţii domiciliare efectuate în Bucureşti, au fost ridicate încă 2,5 kilograme de cannabis.

Ancheta a fost efectuată de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa cu sportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, sub coordonarea DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa. Cele două tinere au fost prezentate Tribunalului Constanţa, care a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?