Constanţa: Elevul Colegiului de Arte 'Regina Maria' suspectat că a agresat o tânără în incinta şcolii, arestat la domiciliu

Constanţa: Elevul Colegiului de Arte 'Regina Maria' suspectat că a agresat o tânără în incinta şcolii, arestat la domiciliu

Elevul de la Colegiul Naţional de Arte "Regina Maria" din Constanţa suspectat că a agresat o tânără pe terenul de sport al liceului, în urmă cu două zile, a primit vineri arest preventiv la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, decizie pronunţată de Judecătoria Constanţa, informează Inspectoratul Poliţiei Judeţene (IPJ).

Potrivit sursei citate, elevul suspectat ca agresor urmează să împlinească luna aceasta vârsta de 18 ani şi în prezent este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, după ce marţi ar fi avut o altercaţie violentă cu o tânără de 26 de ani, fostă elevă a liceului, în curtea unităţii şcolare.

Poliţiştii constănţeni au mers joi, 1 noiembrie, la unitatea de învăţământ pentru cercetări în acest caz iar conducerea Colegiului Naţional de Arte "Regina Maria" a pus la dispoziţia anchetatorilor imaginile de pe camerele de supraveghere.

După vizionarea imaginilor, a fost identificat elevul în cauză, care lovea o tânără, altercaţia având loc pe terenul de sport.

Tânărul a ajuns vineri în faţa magistraţilor Judecătoriei Constanţa, care au dispus măsura arestului preventiv la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. AGERPRES / (AS autor: Dan Mihăescu, editor: Antonia Niţă, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Sfaturi de la ANRE pentru schimbarea furnizorului și contractului de energie electrică

2 DOCUMENT / Ce trebuie să faci ca să închei un nou contract pentru energia electrică? ANRE arată pașii de urmat d…

3 SURSE Radu Gavriș, adjunctul Poliției Capitalei, cercetat disciplinar după ce a fost prins petrecând cu peste …

4 FOTO Imaginea care demontează apărarea lui Gavriș / Ministrul de Interne reacționează

5 Membru marcant al Mafiei, ucis cu sânge rece de un lucrător român. La audieri a spus că a fost nevoit să-și ap…