Constanţa: Femeie cercetată penal după ce a plecat din spital cu fiul ei de 2 luni, ambii diagnosticaţi cu COVID-19

Constanţa: Femeie cercetată penal după ce a plecat din spital cu fiul ei de 2 luni, ambii diagnosticaţi cu COVID-19

O femeie este cercetată penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce, sâmbătă, a plecat din spital împreună cu fiul ei în vârstă de 2 luni, deşi i se comunicase că ambii sunt infectaţi cu COVID-19, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

"În cursul zilei de astăzi (sâmbătă n.r.), poliţişti din cadrul Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie, de 32 de ani, împreună cu fiul acesteia, în vârstă de 2 luni, au plecat din spital, după ce femeii i se comunicase faptul că ambii au fost confirmaţi cu COVID-19", a transmis IPJ.

Potrivit sursei citate, în scurt timp poliţiştii au identificat-o pe femeie, împreună cu minorul, ambii fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

"În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor", a anunţat IPJ Constanţa. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...