Constanța: Judecătoria Medgidia a respins cererea de eliberare condiționată a lui Mihai Necolaiciuc

Constanța: Judecătoria Medgidia a respins cererea de eliberare condiționată a lui Mihai Necolaiciuc

Judecătoria Medgidia a respins, marți seară, în primă instanță, cererea de eliberare condiționată a fostului director general al CFR, Mihai Necolaiciuc, care execută o pedeapsă de opt ani în Penitenciarul Poarta Albă.

Decizia Judecătoriei Medgidia poate fi contestată la Tribunalul Constanța în trei zile de la comunicare, prima instanță de judecată stabilind că o nouă cerere de eliberare condiționată mai poate fi depusă peste patru luni, de la data rămânerii definitive a hotărârii.

Fostul director general al CFR a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București la opt ani de închisoare pentru abuz în serviciu în noiembrie 2016, în dosar fiind comasate trei cauze în care Mihai Necolaiciuc și alte persoane au fost trimise în judecată pentru fraude de 56,7 milioane de euro.

Curtea de Apel București îl condamnase inițial pe Mihai Necolaiciuc, în anul 2014, la o pedeapsă cu executare de patru ani și șase luni, într-un alt dosar privind o fraudă de 2,7 milioane de euro produsă prin achiziționarea de bunuri într-un proiect de reconstruire a infrastructurii feroviare afectată de inundațiile din 2000.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…