Constanța: Lucrări de reparații pe A2 pe sensul de circulație către mare

Constanța: Lucrări de reparații pe A2 pe sensul de circulație către mare

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează, într-un comunicat de presă, că în cursul zilei de joi, se vor executa lucrări la partea carosabilă pe A2.

Astfel, pe sensul de circulație către Constanța al autostrăzii A2 București — Constanța, se vor executa anumite lucrări la partea carosabilă la kilometrul 10+800 de metri (în zona localității ilfovene Glina) și pe tronsonul kilometric 50 — 64 (între Sărulesti si Lehliu-Gară), în ambele cazuri fiind afectată banda de urgență.

De asemenea, în perioada 25 — 30 mai 2017, pe sensul de rulare către Constanța al autostrăzii A2 vor fi executate lucrări (reparare/ înlocuire rosturi de dilatație la un pod) la kilometrul 58 (în zona localității călărășene Lehliu Gară), pe banda numărul 1.

"Pentru a nu fi implicați în accidente rutiere, șoferii sunt sfătuiți să manifeste prudență sporită la volan, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte, să semnalizeze și să se asigure temeinic la schimbarea benzii de deplasare", precizează comunicatul.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CIA și Pentagonul vor înarma și antrena forțele gherilă ucrainene în România, Polonia și Slovacia

2 Așa o fi?

3 VIDEO Oficial britanic / „Războiul din Ucraina este doar la câteva zile distanță”

4 Dezvăluirea unui general iranian: Familia regală saudită s-ar trage din evreii care s-au luptat cu Mahomed

5 Alina Sorescu divorțează? El nu mai poartă verigheta!