Constanţa: O navă de salvare a găsit barca pescarului dispărut în urmă cu trei zile, după ce ieşise pe mare

Constanţa: O navă de salvare a găsit barca pescarului dispărut în urmă cu trei zile, după ce ieşise pe mare

O navă a Agenţiei Române pentru Salvarea Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) a găsit luni, la circa două mile maritime în larg, travers de pescăria Mamaia, barca pescarului dispărut în urmă cu trei zile pe Marea Neagră, în condiţii meteorologice dificile, informează Robert Robescu, lider sindical.

Conform sursei citate, luni în jurul orei 09,30, după ce a fost semnalată prezenţa unei bărci răsturnate aflată în derivă, în Baia Mamaia, din dispoziţia Centrului de Coordonare şi Salvare (MRCC) Constanţa, nava SAR Apollo s-a deplasat pe Marea Neagră, la circa două mile maritime travers de pescărie, unde a descoperit, răsturnată şi fără nicio urmă de persoană în viaţă, barca pescarului care se pierduse pe mare, sâmbătă, 6 iunie.

"SAR Apollo a remorcat barca până în Portul Tomis în timp ce echipajul de pe SAR Artemis, cu o echipă de scafandri la bord, a început căutările sub apă, în zona unde fusese găsită barca, pentru a-l găsi pe pescarul, în vârstă de 70 de ani, dispărut. Din păcate, după primele căutări, efectuate la adâncimea de 20 de metri, corpul pescarului nu a fost găsit" - a declarat Robert Robescu. AGERPRES / (AS autor: Dan Mihăescu, editor: Karina Olteanu, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

3 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

4 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

5 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși