Constanţa: O navă de salvare a găsit barca pescarului dispărut în urmă cu trei zile, după ce ieşise pe mare

Constanţa: O navă de salvare a găsit barca pescarului dispărut în urmă cu trei zile, după ce ieşise pe mare

O navă a Agenţiei Române pentru Salvarea Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) a găsit luni, la circa două mile maritime în larg, travers de pescăria Mamaia, barca pescarului dispărut în urmă cu trei zile pe Marea Neagră, în condiţii meteorologice dificile, informează Robert Robescu, lider sindical.

Conform sursei citate, luni în jurul orei 09,30, după ce a fost semnalată prezenţa unei bărci răsturnate aflată în derivă, în Baia Mamaia, din dispoziţia Centrului de Coordonare şi Salvare (MRCC) Constanţa, nava SAR Apollo s-a deplasat pe Marea Neagră, la circa două mile maritime travers de pescărie, unde a descoperit, răsturnată şi fără nicio urmă de persoană în viaţă, barca pescarului care se pierduse pe mare, sâmbătă, 6 iunie.

"SAR Apollo a remorcat barca până în Portul Tomis în timp ce echipajul de pe SAR Artemis, cu o echipă de scafandri la bord, a început căutările sub apă, în zona unde fusese găsită barca, pentru a-l găsi pe pescarul, în vârstă de 70 de ani, dispărut. Din păcate, după primele căutări, efectuate la adâncimea de 20 de metri, corpul pescarului nu a fost găsit" - a declarat Robert Robescu. AGERPRES / (AS autor: Dan Mihăescu, editor: Karina Olteanu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani