Constanța: Patru accidente rutiere, soldate cu 16 victime, pe șoselele din județ

Patru accidente rutiere, soldate cu 16 victime, s-au produs luni pe șosele din județul Constanța, în decursul a patru ore, pe fondul condițiilor meteorologice nefavorabile.

Potrivit informațiilor transmise de dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" și de către purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Constanța, Claudia Tatarici, primul accident rutier s-a produs la ora 15.24, pe DN 3, în localitatea Murfatlar, fiind implicate două autoturisme, mărcile BMW și Logan.

La locul accidentului au fost trimise trei ambulanțe, echipajele de urgență intervenind pentru preluarea și transportarea la spital a cinci victime, trei adulți cu leziuni traumatice minore și doi copii.

O oră mai târziu, Serviciul de Ambulanță a fost solicitat prin 112 să intervină tot pe DN 3, pentru salvarea a patru victime ale unui al accident rutier produs între localitățile Murfatlar și Ciocârlia de Sus (Cobadin).

"Am alertat și direcționat către locul accidentului două ambulanțe B2 din substația Cobadin și Stația Centrală, un echipaj C2 SMURD și un echipaj de descarcerare, la locul accidentului fiind găsite șase victime, cinci adulți și un copil, dintre care o persoană adultă încarcerată", a declarat reprezentantul SAJ.

Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Constanța.

La ora 16.34, SAJ Constanța a fost alertat prin 112 să intervină pentru salvarea a două victime ale unui un accident rutier petrecut pe fondul răsturnării unui autoturism, în afara carosabilului, pe DN22 Constanța-Tulcea, între localitățile Lumina și Sibioara. La locul accidentului au intervenit un echipaj al SAJ de tip B2 și o autospecială de descarcerare, una dintre victime refuzând pe proprie răspundere transportul la spital.

La ora 19.00, SAJ și ISU au deplasat o ambulanță și elicopterul SMURD în localitatea Tariverde, unde s-a produs un accident rutier, pentru salvarea și transportarea la spital a două victime, o mamă și un copil.

AGERPRES / (AS autor: Dan Mihăescu, editor: Diana Dumitru, editor online: Anda Badea)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cu cine și-o trage Dana Budeanu

2 Prefectul Clujului, soţia şi baieţelul de nouă luni, diagnosticaţi cu COVID-19 / Prefectul: Gândiți-vă de două o…

3 După șase luni de coronavirus: 5 întrebări la care oamenii de știință încă nu au răspunsul

4 De citit / Un profesor american spune adevărul despre șobolanul pe care Dragnea îl admira și căruia i-a dat chei…

5 Cine este românca depistată pozitiv la coronavirus în insula Creta