Constanța: Se circulă în condiții de iarnă pe A2 și A4; pe drumurile județene se acționează pentru combaterea poleiului și zăpezii

Constanța: Se circulă în condiții de iarnă pe A2 și A4; pe drumurile județene se acționează pentru combaterea poleiului și zăpezii

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) sfătuiește conducătorii auto care se deplasează pe autostrada A2 București - Constanța, respectiv pe autostrada A4 Ovidiu - Agigea să adapteze viteza de deplasare la condițiile meteo-rutiere, să nu bruscheze comenzile autovehiculului și să manifeste prudență sporită mărind distanța de siguranță față de vehiculele dinainte, având în vedere că între kilometrii 105 - 212 se circulă în condiții de iarnă.

Conform IGPR, în special pe distanța Drajna — Fetești, între bornele kilometrice 120 și 212, ninge puternic și se semnalează viscol, echipele de intervenție ale drumarilor acționând pentru curățarea carosabilului și înlăturarea pericolului.

De asemenea, potrivit reprezentanților Regiei Județene de Drumuri și Poduri (RAJDP) Constanța, încă de la primele ore ale dimineții ninge viscolit, căderi însemnate de zăpadă fiind înregistrate în zona de sud și vest a județului în aria localităților Topraisar și Băneasa.

Lucian Lungoci, administratorul special al RAJDP Constanța, a declarat că deocamdată zăpada este viscolită și nu se așterne pe carosabil cu excepția zonelor unde este adăpost și se formează suluri, cazuri în care intervin utilaje dotate cu lamă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...