Constanța: Suspectul în crima de la Delfinariu, reținut la Sibiu

Constanța: Suspectul în crima de la Delfinariu, reținut la Sibiu

Principalul suspect pentru uciderea, vineri seara, a vânzătoarei în incinta unui chioșc de ziare din zona Delfinariului, din Constanța, a fost identificat și reținut sâmbătă seara, în zona Gării CFR din Sibiu.

Înlocuitorul la comanda Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Constanța, comisar șef Adrian Rapotan, a declarat duminică dimineață pentru AGERPRES că unicul suspect pentru uciderea cu 11 lovituri de cuțit, la locul de muncă, a vânzătoarei Adriana Farcaș, de 33 de ani, a fost reținut la Sibiu, sâmbătă, în jurul orei 22.00, pe baza semnalmentelor furnizate de criminaliștii constănțeni.

'Suspectul reținut se numește Filimon Nicolae, are 30 de ani și este de profesie zugrav. El a fost reținut în zona Gării CFR din Sibiu, unde sosise cu un tren și de unde planificase să plece mai departe cu un autocar, în Ungaria. Este singurul nostru suspect și nu mergem pe alte piste', a declarat comisarul șef Rapotan, pentru AGERPRES.

Vânzătoarea ucisă era mama a două fetițe, de 4 și respectiv 6 ani, și se pare că ar fi căzut victimă agresiunii criminalului pentru că a refuzat, în seara fatidică, să-i vândă produse pe datorie.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Elena Ionescu a lăsat totul la vedere, în direct

2 O cunoscută jurnalistă îl calcă-n picioare pe Voiculescu și-l apără pe Cîțu

3 Voiculescu, audiat discret de procurorii DIICOT pentru dispariția unor documente clasificate

4 O femeie din Cluj vaccinată cu Pfizer, depistată cu Covid-19 după două luni de la rapel, a murit în secția de …

5 Raluca Medeşan a murit la doar 34 de ani / Era co-fondatoarea proiectului Profesorul Digital