Constanța: Suspectul în crima de la Delfinariu, reținut la Sibiu

Constanța: Suspectul în crima de la Delfinariu, reținut la Sibiu

Principalul suspect pentru uciderea, vineri seara, a vânzătoarei în incinta unui chioșc de ziare din zona Delfinariului, din Constanța, a fost identificat și reținut sâmbătă seara, în zona Gării CFR din Sibiu.

Înlocuitorul la comanda Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Constanța, comisar șef Adrian Rapotan, a declarat duminică dimineață pentru AGERPRES că unicul suspect pentru uciderea cu 11 lovituri de cuțit, la locul de muncă, a vânzătoarei Adriana Farcaș, de 33 de ani, a fost reținut la Sibiu, sâmbătă, în jurul orei 22.00, pe baza semnalmentelor furnizate de criminaliștii constănțeni.

'Suspectul reținut se numește Filimon Nicolae, are 30 de ani și este de profesie zugrav. El a fost reținut în zona Gării CFR din Sibiu, unde sosise cu un tren și de unde planificase să plece mai departe cu un autocar, în Ungaria. Este singurul nostru suspect și nu mergem pe alte piste', a declarat comisarul șef Rapotan, pentru AGERPRES.

Vânzătoarea ucisă era mama a două fetițe, de 4 și respectiv 6 ani, și se pare că ar fi căzut victimă agresiunii criminalului pentru că a refuzat, în seara fatidică, să-i vândă produse pe datorie.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale