Constanţa: Tânăr aflat la volanul unei maşini, somat cu focuri de armă pentru că nu a vrut să oprească la control

Constanţa: Tânăr aflat la volanul unei maşini, somat cu focuri de armă pentru că nu a vrut să oprească la control

Un echipaj al Poliţiei Rutiere a folosit armamentul din dotare pentru prinderea unui şofer care nu a oprit la semnal pentru o verificare în trafic în localitatea Adamclisi, informează un comunicat de presă transmis sâmbătă de Inspectoratul Poliţiei Judeţene (IPJ) Constanţa.

Conform sursei citate, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un bărbat în vârstă de 25 de ani, care conducea un autoturism pe DN 3, în localitatea Adamclisi, nu s-a conformat la semnalul regulamentar de oprire făcut de poliţiştii rutieri.

Echipajul mobil de Poliţie a pornit în urmărirea bărbatului şi, după ce acesta şi-a abandonat autovehiculul pe o stradă din localitate, urmărirea a continuat pedestru, moment în care a fost executat un foc de avertisment în plan vertical pentru oprirea fugarului.

După capturarea acestuia, în urma verificărilor, poliţiştii au constatat faptul că autoturismul era radiat din 2017, iar bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”