Constanța: Trei persoane decedate și una rănită după un accident între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu

Constanța: Trei persoane decedate și una rănită după un accident între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu

Trei persoane au decedat și una a fost grav rănită după un accident care s-a produs duminică după-amiază pe DN2A (E80), între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu, pe fondul coliziunii frontale între un autoturism BMW și un microbuz de marfă, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Constanța, Anca Chiriță, în urma evenimentului rutier mai multe persoane au rămas încarcerate, pentru scoaterea lor fiind nevoie de intervenția pompierilor.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ), Claudia Tatarici, a anunțat că medicii sosiți la fața locului au constatat că trei persoane au decedat (doi bărbați și o femeie) și o a patra a fost transportată în stare gravă la Spitalul Județean Clinic de Urgență, cu elicopterul SMURD.

Circulația rutieră în zonă a fost blocată mai mult timp, până la neutralizarea scurgerilor de combustibil de pe carosabil.

AGERPRES / (AS autor: Dan Mihăescu, editor: Mihai Simionescu, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”