Constanța: Turist mort la Costinești după ce a fost lovit de un skijet

Constanța: Turist mort la Costinești după ce a fost lovit de un skijet

Un turist a murit sâmbătă, în stațiunea Costinești, după ce a fost lovit de un skijet, potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.

Bărbatul, de 41 de ani, din Ineu, a suferit un traumatism toraco-abdominal, urmat de un stop cardio-respirator, ulterior fiind înregistrat decesul.

Reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență ''Dobrogea'' au spus că turistul a fost preluat de la malul mării și dus la un cort de prim ajutor. În timp ce i se acordau primele îngrijiri medicale, victima a făcut stop cardio-respirator. A fost solicitat și un elicopter SMURD.

Pe 21 iulie, în Mamaia, un salvamar a fost rănit și dus la spital după ce a fost lovit de un skijet folosit de un turist, în timp ce patrula pe mare cu caiacul. Pe 24 iulie, o tânără de 28 de ani a fost rănită și transportată la spital după ce skijetul cu care se plimba pe mare, tot la Mamaia, a intrat în coliziune cu un alt skijet, condus de un bărbat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...