Constanţa: Ucigaşul profesoarei din Cernavodă - reţinut

Constanţa: Ucigaşul profesoarei din Cernavodă - reţinut

Ucigaşul profesoarei din Cernavodă, care a fost găsită decedată joi în apartamentul ei, a fost depistat şi reţinut, urmând să fie prezentat vineri instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit anchetatorilor, este vorba despre un bărbat care efectuase diverse lucrări în locuinţa victimei. Individul, sub pretextul că trebuie să verifice cum montase nişte jaluzele, a revenit în apartamentul femeii, în vârstă de 52 de ani, şi, încercând să îi sustragă cheile uşii de la intrare, a fost surprins de către aceasta. Pentru că profesoara începuse să ţipe, individul i-a astupat acesteia gura cu o pereche de şosete, i-a legat mâinile la spate şi a strangulat-o.

Bărbatul a sustras apoi 500 de lei, mai multe carduri şi telefonul mobil al victimei, precizează anchetatorii.

El a fost găsit de poliţişti în apropierea unei localităţi aflate la aproximativ 70 kilometri depărtare de Cernavodă şi a spus că se simte rău pentru că a încercat să se sinucidă ingerând antigel şi otravă pentru şobolani.

După ce a fost transportat la spital şi i s-au acordat îngrijirile medicale necesare, individul a fost audiat şi reţinut pentru comiterea infracţiunii de omor.

Pe 8 aprilie, o femeie, profesoară de psihologie, a fost găsită decedată de către pompieri după deblocarea uşii locuinţei sale din Cernavodă, în urma alertării autorităţilor prin 112 de către sora acesteia, care locuia într-un apartament învecinat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”