Constanţa: Un adolescent de 15 ani a fost trimis în judecată după ce a omorât în bătaie un minor de 13 ani

Constanţa: Un adolescent de 15 ani a fost trimis în judecată după ce a omorât în bătaie un minor de 13 ani

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus vineri trimiterea în judecată, în stare de arest la domiciliu, a unui adolescent de 15 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce a bătut pe stradă, la Mangalia, un minor de 13 ani, acesta decedând ulterior.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de procurori, "s-a reţinut în sarcina inculpatului că, la data de 01.02.2020, orele 13.30, în timp ce se afla pe bd.1 Decembrie din Mangalia, pe fondul unei stări tensionate preexistente, i-a aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate minore I.A.C. de 13 ani, cu pumnii şi picioarele, producându-i leziuni care i-au provocat în final decesul, iar agresiunea a stârnit revolta persoanelor prezente, care au intervenit de îndată pentru prinderea autorului agresiunii, acordarea primului ajutor şi sesizarea organelor de poliţie".

La începutul lunii trecute, un adolescent de 15 ani a fost reţinut de poliţişti după ce a bătut un alt minor, de 13 ani, acesta fiind transportat în stare de comă la spital, din primele cercetări reieşind că agresiunea a avut loc în urma unui conflict iscat între cei doi pe Facebook, a informat la data respectivă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa. AGERPRES / (AS - autor: Nona Jalbă; editor: Marius Frăţilă, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”