Constanţa: Un bărbat bănuit de omor şi viol, în cazul de la Corbu, audiat de poliţişti

Constanţa: Un bărbat bănuit de omor şi viol, în cazul de la Corbu, audiat de poliţişti

Un suspect de uciderea unui bărbat şi violarea fetei acestuia, după ce a pătruns în casa lor din localitatea Corbu, în noaptea de joi spre vineri, este audiat în prezent, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

"În urma activităţilor desfăşurate, (...), la acest moment, la sediul Poliţiei oraşului Năvodari este audiat un bărbat, bănuit de comiterea faptelor. În cauză urmează a se dispune măsurile legale, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Conform sursei citate, în jurul orei 3,45, poliţiştii Secţiei 5 Rurală Cogealac - IPJ Constanţa au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o minoră, de 15 ani, cu privire la faptul că o persoană ar fi pătruns în locuinţa sa, din localitatea Corbu, şi ar fi întreţinut, prin constrângere, raporturi sexuale cu sora sa, în vârstă de 20 de ani, iar tatăl lor ar fi fost înţepat în zona abdomenului cu un corp ascuţit.

Ajuns la faţa locului, echipajul medical a constatat decesul bărbatului, în vârstă de 41 de ani.

"Precizăm faptul că tânăra, de 20 de ani, victimă a infracţiunii de viol, a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate", se mai spune în comunicat.

IPJ a menţionat că după primirea alertei prin 112, de urgenţă a fost constituită o echipă complexă de cercetare la faţa locului, coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Din echipa de cercetare fac parte poliţişti de investigaţii criminale din IPJ Constanţa, precum şi specialişti ai Direcţiei de Investigaţii Criminale şi ai Institutului Naţional de Criminalistică din Poliţia Română.

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat vineri dimineaţă, în staţiunea Mamaia, referitor la cazul de la Corbu, că anchetatorii au un cerc de suspecţi, fiind vorba de ore până la prinderea autorului faptelor. AGERPRES / (AS - autor: Nona Jalbă; editor: Marius Frăţilă, editor online: Simona Aruştei)

Citeşte ştirea:

Constanţa: Un bărbat a fost omorât şi fiica sa violată de un individ care le-a intrat în casă; agresorul - căutat

Bode, despre cazul de la Corbu: Avem un cerc de suspecţi; ancheta este în derulare


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro