Constanţa: Un pistol de 9 mm, cu muniţia aferentă, descoperit într-un container cu bunuri personale venit din SUA

Constanţa: Un pistol de 9 mm, cu muniţia aferentă, descoperit într-un container cu bunuri personale venit din SUA

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit un pistol, trei încărcătoare şi 100 de cartuşe de 9 mm, într-un container cu bunuri personale sosit din SUA, în Portul Constanţa Sud - Agigea, pentru un cetăţean român.

Garda de Coastă a informat, luni, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii de frontieră au participat, pe 15 ianuarie, la controlul amănunţit efectuat de către lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal Constanţa Sud la un container sosit din SUA, container ce conţinea bunurile personale ale unui cetăţean român, în vârstă de 70 ani.

"În urma controlului, au fost descoperite o armă de foc tip pistol, trei încărcătoare de 9 mm, 100 cartuşe 9 mm şi alte dispozitive din plastic aferente pistolului, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predate Serviciului de Arme, Explozivi şi Substanţe periculoase din cadrul I.P.J. Constanţa", reiese din comunicat.

Conform sursei citate, poliţiştii de frontieră s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată şi folosirea de acte nereale. AGERPRES / (AS - autor: Nona Jalbă; editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)

Sursa foto: Garda de Coastă/Facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”