Constanţa: Un pistol de 9 mm, cu muniţia aferentă, descoperit într-un container cu bunuri personale venit din SUA

Constanţa: Un pistol de 9 mm, cu muniţia aferentă, descoperit într-un container cu bunuri personale venit din SUA

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit un pistol, trei încărcătoare şi 100 de cartuşe de 9 mm, într-un container cu bunuri personale sosit din SUA, în Portul Constanţa Sud - Agigea, pentru un cetăţean român.

Garda de Coastă a informat, luni, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii de frontieră au participat, pe 15 ianuarie, la controlul amănunţit efectuat de către lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal Constanţa Sud la un container sosit din SUA, container ce conţinea bunurile personale ale unui cetăţean român, în vârstă de 70 ani.

"În urma controlului, au fost descoperite o armă de foc tip pistol, trei încărcătoare de 9 mm, 100 cartuşe 9 mm şi alte dispozitive din plastic aferente pistolului, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predate Serviciului de Arme, Explozivi şi Substanţe periculoase din cadrul I.P.J. Constanţa", reiese din comunicat.

Conform sursei citate, poliţiştii de frontieră s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată şi folosirea de acte nereale. AGERPRES / (AS - autor: Nona Jalbă; editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)

 

Sursa foto:  Garda de Coastă/Facebook.com

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Rău a ajuns băbăcioiu'! / „Însoțitoarea” și-a pus telefonul pe burta lui Țiriac, la plajă, la Mamaia!

2 Un dom de căldură, cu temperaturi de 45 grade Celsius, va pârjoli România și sud-estul Europei

3 „Uite cum o frec pentru tine, aici trebuia să fie gura ta” a ajuns consilier la BNR, coleg cu Dăncilă

4 Citiți! / Când ăștia au bătut cu pumnul în masă, președintele României a întors o lege care le strica ploile...

5 Așa o fi?