Constantin Budescu (FCSB) - Penalty-ul neacordat mi-a stricat seara

Constantin Budescu (FCSB) - Penalty-ul neacordat mi-a stricat seara

Fotbalistul echipei FCSB, Constantin Budescu, a declarat că penalty-ul neacordat din repriza a doua a partidei cu Hapoel Beer Sheva i-a stricat seara, precizând că o victorie l-ar fi făcut mult mai fericit.

"Ne-am calificat în primăvara europeană, dar trebuie să fim atenți în continuare pentru a termina grupa pe primul loc. Există o oarecare supărare. Mie unul acel penalty neacordat mi-a stricat seara. A fost destul de clar, au fost trei arbitri la o jumătate de metru, dar din păcate nu a văzut niciunul. Nu știu cum de nu au văzut. A văzut toată lumea din tribună și nu au văzut ei. Ăsta este fotbalul, nu avem ce face. Din păcate nu am reușit să obținem victoria. Era frumos să avem acum 12 puncte, eram mult mai fericiți", a spus Budescu.

În minutul 52 al partidei de pe Arena Națională, fundașul formației Hapoel Beer Sheva, Miguel Vitor, a respins cu mâna de pe linia porții șutul lui Budescu, dar arbitrul întâlnirii, turcul Halis Ozkahya, nu a acordat lovitură de la 11 metri.

Echipa de fotbal FCSB s-a calificat în șaisprezecimile de finală ale Europa League, după ce a terminat la egalitate cu formația israeliană Hapoel Beer Sheva, 1-1 (1-1), partida de joi seara, disputată pe Arena Națională din București, în cadrul etapei a 4-a a Grupei G. FCSB mai are de jucat două meciuri, în deplasare cu Viktoria Plzen (23 noiembrie) și acasă cu Lugano (7 decembrie).

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...