Constantin Budescu a semnat un nou contract cu Astra Giurgiu

Constantin Budescu a semnat un nou contract cu Astra Giurgiu

Atacantul Constantin Budescu (27 ani) a semnat, joi, un nou contract cu clubul de fotbal Astra Giurgiu, a anunțat campioana României pe site-ul său oficial.

''Budescu a semnat în această seară în Cipru, unde se află în cantonament alături de foștii și viitorii săi colegi!'', precizează sursa menționată.

''Decarul echipei noastre, jucător care a contribuit decisiv la calificarea Astrei în primăvara europeană a decis să continue sub comanda lui Marius Șumudică, din postura de jucător 'liber de contract', de această dată, după ce reziliase înțelegerea cu chinezii de la Dalian'', se mai arată în comunicat.

Sursa foto: afcastragiurgiu.ro

Budescu și-a început cariera la Petrolul Ploiești, iar în 2011 s-a transferat la Astra, pentru care a evoluat până iarna trecută, când a semnat pentru formația chineză de ligă secundă Dalian Yifang. Nu a reușit să se acomodeze în China și în vară a fost împrumutat la Astra, pentru ca acum, după ce și-a reziliat înțelegerea cu formația asiatică, să fie din nou jucătorul Astrei, deși a fost curtat intens de Steaua.

Budescu are patru selecții în echipa națională și două goluri marcate.

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Javra, îngropată definitiv de Buzăianu! / Cât „cașcaval” a primit viitoarea „regină a pușcăriașilor”

3 Așa o fi?

4 „Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi."

5 Dragnea confirmă scandalul cu țiitoarea! Mesaj de ultimă oră