Constantin Sima: Am fost audiat în calitate de martor

Constantin Sima: Am fost audiat în calitate de martor

Fostul secretar de stat în Ministerul Justiției Constantin Sima a declarat, luni, că a fost audiat în dosarul privind Ordonanța 13, în prezent având calitatea de martor.

"Am dat o declarație în calitate de martor, în dosarul în care se fac cercetări privind Ordonanța 13. Nu pot oferi alte detalii, fiind o cauză în faza de urmărire penală. Am calitate de martor", a afirmat Constantin Sima, după audierea sa la DNA.

Întrebat dacă are ceva să își reproșeze privind redactarea actului normativ, Sima a răspuns: "Nu, absolut nimic".

Procurorul Constantin Sima, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, s-a prezentat luni la DNA, fiind citat pentru audieri.

Săptămâna trecută, Direcția Națională Anticorupție confirma faptul că s-a înregistrat o sesizare depusă de mai multe persoane fizice cu privire la posibile fapte în legătură cu modalitatea de adoptare a unor acte normative și că se efectuează acte procedurale. Anterior, Ministerul Justiției preciza că a primit o solicitare din partea DNA de a transmite, în original, toate înscrisurile care au legătură cu elaborarea și emiterea ordonanței de urgență privind modificarea Codurilor penale, precum și cu proiectul de lege referitor la grațiere.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!