Cont fals de Facebook cu Iohannis creat în Irlanda și distribuit masiv de USR și PSD!

Cont fals de Facebook cu Iohannis creat în Irlanda și distribuit masiv de USR și PSD!

ALERTĂ/Cont fals de Facebook cu Iohannis creat în Irlanda și distribuit masiv de USR și PSD!

Un cont fals, în fapt o clonă a contului de Facebook al președintelui a fost creat în Irlanda. Pe acest cont a fost postat un text fals, în numele președintelui, care a început să fie distribuit masiv de conturi de Facebook atribuite activiștilor PSD și USR. 

La acest moment nu se știe cu exactitate cine a stat la baza acestei fapte ilegale, pedepsită de lege.

Textul atribuit în mod ilegal președintelui:

„Efectele acestui guvern eșuat se vad în toate domeniile.
Este inacceptabil ca persoane precum Ion Țiriac și Simona Halep să facă jocul PSD-ului, doar pentru a beneficia de anumite privilegii, manelizând tenisul.
Așa nu se mai poate, aceste lucruri tipic românești trebuie să înceteze.
Am încredere în votul dumneavoastră de pe 10 noiembrie 2019.”

Contul-clonă a fost șters între timp.

ULTIMA ORĂ/Rareș Bogdan denunță clonarea ilegală a paginii de Facebook a președintelui Iohannis și anunță că organele abilitate fac investigații!

Ce a scris pe Facebook liderul PNL:

„Fake-news de proporții, nu cădeți în capcană! Pagina de facebook a președintelui României a fost clonată în mod mârșav de competitori care, realizând că nu-l pot învinge, recurg la metode josnice de a-l decredibiliza! Sunt disperați, dar îi asigur că nu le merge!
Mizând pe naivitatea/buna-credință a utilizatorilor paginilor de socializare, Indivizi de cea mai joasă speță, a căror identitate o bănuiesc, au realizat o pagină falsă în care au postat mesaje atribuie domnului Klaus Iohannis. Pagina falsă a fost raportată, iar la această oră are loc o investigație. Problema este mai serioasă decât pare, având în vedere că în acest mod pot acționa inclusiv dușmani ai României, care ne pot atrage în conflicte greu de reparat. Deci nu e de joacă!
Clona grosolană, realizată astfel încât să semene până la identificare cu pagina oficială a președintelui României, a fost ștearsă de autorii ei după raportare, dar am făcut capturi și le-am pus la dispoziția organelor abilitate.
Oameni buni, maximă vigilență! Indivizi fără Dumnezeu încearcă să pulverizeze alegerile și să manipuleze grobian! Mai este puțin, vom câștiga! Aveți încredere! Luptam IMPREUNA pentru  #romanianormala ” 

 
 



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...