Contra (Dinamo): Poate lumea se aștepta să-mi dau demisia, dar două înfrângeri nu mă dau înapoi de la drumul meu

Contra (Dinamo): Poate lumea se aștepta să-mi dau demisia, dar două înfrângeri nu mă dau înapoi de la drumul meu

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Cosmin Contra, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că poate lumea se aștepta să își dea demisia, dar a menționat că două înfrângeri consecutive, cele din partidele cu CFR Cluj (0-1) și CSM Poli Iași (1-2), nu îl dau înapoi de la drumul lui, precizând că se va retrage atunci când va simți că nu va mai putea face performanță.

"La Iași am făcut cea mai slabă a doua repriză de când sunt eu la Dinamo. Dar se poate întâmpla ca echipa să facă 35 de minute foarte slabe. Poate toată lumea se aștepta să anunț acum că îmi dau demisia. Dar nu, rămân la Dinamo ca să fac treabă. În momentul în care voi simți că nu mai pot face performanță, fiți siguri că mă voi retrage și voi lăsa locul altui antrenor. Două înfrângeri nu mă dau înapoi de la drumul meu, de la ambiția mea de a face ca Dinamo să joace din ce în ce mai bine. Afectată e toată lumea, ne așteptam la alt rezultat la Iași. Trebuie să îmbunătățim multe momente din joc. Sper ca această cădere de la Iași să fie doar urmarea stresului acumulat în ultima lună. Sper că acum, jucând săptămânal, vom putea corecta greșelile și vom arăta mai bine", a afirmat tehnicianul.

Contra a menționat că relația sa cu acționarul majoritar al clubului, Ionuț Negoiță, nu s-a răcit, dezmințind zvonurile conform cărora oficialul a încercat să intervină în decizia sa privind alcătuirea primului unsprezece. "În urma înfrângerilor din campionat am văzut că au apărut tot felul de zvonuri, iar unele dintre ele spuneau că relația dintre mine și domnul Negoiță s-a răcit, iar dânsul s-a băgat peste mine la echipă prin diferite persoane. Dar cine mă cunoaște pe mine știe că nu am acceptat niciodată ca un patron să îmi transmită în niciun fel un mesaj care să nu fie la locul lui. Dacă s-ar fi întâmplat lucrul aceasta, în secunda 2 eu aș fi plecat de la echipă și m-aș fi dus la Madrid alături de familie. Clubul și conducerea m-a susținut în toate deciziile pe care le-am luat. Clubul mă sprijină, nu este nicio răceală între mine și domnul Negoiță", a adăugat Contra.

Fluctuațiile din jocul formației Dinamo sunt puse de antrenor pe seama programului încărcat din ultima perioadă. "În afară de Craiova, care a avut rezultate în campionat, dar nu și un joc bun, care echipă din cupele europene a mers bine (n.r. — în Liga I)? Niciuna. Cu programul ăsta încărcat, cu meciuri din trei în trei zile, ori ai 25 de jucători de top, cu care să te joci, ori ai fluctuațiile astea de randament. La noi au apărut la Cluj, iar apoi în a doua repriză la Iași. Pentru mine ca antrenor nu sunt normale, dar încerc să găsesc cauzele care au dus la aceste fluctuații și să remediez situația", a precizat Contra

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Mircea Lazaroniu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”