Contract de 6 milioane de dolari pentru o prezentatoare TV

Contract de 6 milioane de dolari pentru o prezentatoare TV

Prezentatoarea TV britanică Rebecca Lowe a semnat un contract pe 6 ani cu gigantul american NBC pentru a găzdui emisiunile dedicate campionatului englez de fotbal difuzate în Statele Unite.

Contract de 6 milioane de dolari pentru o prezentatoare TV

NBC a prelungit recent înţelegerea cu Premier League pentru încă două cicluri de câte trei sezoane, după ce Wall Street Journal a dezvăluit că audienţele pentru meciurile din prima ligă engleză au crescut, în medie, cu 150 la sută faţă de acum trei ani, când drepturile erau deţinute de Fox Sports şi ESPN.

Potrivit Daily Mail, înţelegerea dintre NBC şi Premier League este printre primele extensii de contract care au ridicat valoarea drepturilor Premier League în afara Marii Britanii la 3 miliarde de lire sterline.

Rebecca Lowe (35 de ani) va câştiga aproximativ un milion de dolari (720.000 de lire sterline) pentru fiecare dintre cei 6 ani de contract cu NBC, anunţă Daily Mail.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale