Contract faraonic pentru Cristiano Ronaldo. Va câștiga o sumă inimaginabilă la noua echipă

Contract faraonic pentru Cristiano Ronaldo. Va câștiga o sumă inimaginabilă la noua echipă

Liber de contract după despărțirea de Manchester United, superstarul portughez Cristiano Ronaldo a negociat cu arabii de la Al Nasr și ar fi ajuns la o înțelegere, susține ziarul spaniol Marca.

Cristiano Ronaldo e deja calificat în optimile Cupei Mondiale. Foto EPA EFE

Saudiții i-au propus un contract până în 2025 cu un salariu de 200 de milioane de euro pe an. Ar fi nu numai cel mai mare contract din istorie pentru un fotbalist, dar salariul ar depăși orice imaginație! Acum, cel mai bine plătit fotbalist din lume este francezul Kylian Mbappe, care încasează 105 milioane de euro de la PSG, de două ori mai puțin!

Banii nu ar fi o problemă pentru clubul patron de prințul moștenitor Mohammed bin Salman. Spaniolii scriu că Ronaldo ar putea semna contractul cu Al Nasr imediat după ce se va termina Campionatul Mondial de Fotbal. Până să fie prezentat oficial la noua echipă, Cristian Ronaldo este calificat cu Portugalia la CM Qatar 2022. Lusitanii joacă în ultimul meci din grupă împotriva Coreei de Sud.

Arabii îl vor și pe Messi

Iar megalomania șeicilor miliardari din Arabia Saudită nu se oprește aici. Ei îl vor la Al Nasr și pe Messi, pentru a-i reuni în aceeași echipă pe cei mai mari fotbaliști ai ultimilor ani din lume.

Superstarul portughez a rămas fără echipă în plin Campionat Mondial după ce și-a reziliat, de comun acord, contractul cu Manchester United. Anunțul a venit la o săptămână de la interviul exploziv acordat de Cristiano Ronaldo lui Piers Morgan, în care critica dur conducerea de pe Old Trafford și se lua și de antrenorul Erik ten Hag, pe care a spus că nu îl respectă.

Lionel Messi e dorit de Al Nasr. Foto EPA EFE

Lionel Messi e dorit de Al Nasr. Foto EPA EFE

Astfel, numele atacantului a început să fie asociat cu mai multe cluburi care apar ca variante, iar unul dintre cele mai „surprinzătoare” a fost cel al lui Al Nasr, din Arabia Saudită. Conducătorii saudiți ar avea un plan cu totul „nebun”, acela de a-i uni pe Cristiano Ronaldo și Leo Messi în aceeași echipă.

Ronaldo a refuzat deja o ofertă colosală în vară, având ca scop să ajungă într-o formă cât mai bună la Mondial, însă și-a „forțat” plecarea de la United după startul dezastruos. Presa iberică nu exclude varianta ca portughezul să joace șase luni la Newcastle, cedat de arabi, iar apoi să meargă la Al Nasr pentru a-și încheia cariera.

Pentru a-și promova campionatul, saudiții îl „țintesc” și pe Leo Messi, care a semnat recent un contract de ambasador al turismului în Arabia Saudită. Contractul ar depăși o sută de milioane de euro.

Topul salariilor fotbaliștilor în acest sezon

1. Kylian Mbappe - PSG 105 milioane euro/an

2. Lionel Messi - PSG 62 milioane euro/an

3. Neymar - PSG 56 milioane euro/an

4. Cristiano Ronaldo - Manchester 53 milioane euro/an * contract reziliat

5. Eden Hazard - Real Madrid 28,6 milioane euro/an

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...